Anunţuri

Webfactor - Powered By Kayako SupportSuite
 Noul site Webfactor
Adaugat de: La: 05 Nov 2009 08:19 PM
Detalii Odata cu lansarea noului site Webfactor lanseaza si o noua gama de servicii si pachete de gazduire shared, servere virtuale si private.

NOTA: Daca cititi aceasta stire cu ajutorul unui reader RSS va rugam accesati linkul de mai sus pentru a vizualiza intregul continut al acestei stiri.

Stimati clienti,

Ne face o deosebita placere sa va anuntam ca am lansat noua versiune a site-ului Webfactor.

Aceasta schimbare vine ca urmare a dorintei noastre de a va oferi o experienta de navigare mult mai simplificata, un acces rapid la toate informatiile din cadrul site-ului si nu in ultimul rand o interfata vizuala placuta.

Odata cu lansarea noului site va prezentam si o noua oferta de gazduire shared, servere virtuale private si servere dedicate. Totodata lansam si o noua gama se servicii business si o sectiune dedicata pentru licentierea de software.

Pentru a va familiariza cu sistemul de navigare, intuitiv de altfel, va prezentam mai jos o diagrama a site-ului:

Meniul Gazduire:
Gazduire Shared: Pachetele Personal, Business si Premium
Servere Virtuale Private: Gama Lite (SVD384, SVD512 si SVD768) si gama Pro (SVD1024, SVD1536 si SVD2048)
Servere Dedicate: Pachetele SD1, SD2 si SD3 (servere dedicate cu procesoare Quad Core)

Meniul Domenii:
Inregistreaza un domeniu: Link direct catre cosul de cumparaturi
Certificate SSL: O gama variata de certificate SSL din gama GlobeSSL. La submeniul "Obtine unul" sunt explicati pasii necesari generarii unui CSR din cPanel si Plesk pentru a obtine un certificat

Meniul Business:
SyncBox: Este serviciul de e-mail business, bazat pe platforma Axigen. Aveti optiunea de a alege intre trei pachete, toate acestea avand ActiveSync inclus (necesar pentru terminalele Mobile - Push email)
Scalis: Este noua platforma business de gazduire in sistem cloud hosting oferit de catre Webfactor. Pentru mai multe detalii legat de acest serviciu va rugam sa vizitati pagina produsului
DataVault: De asemenea un serviciu nou introdus. Acesta este serviciul de colocare premium oferit de catre Webfactor in centrul de date propriu

Meniul Licentiere:
Parallels: In cadrul acestei sectiuni veti regasi produsele Parallels oferite de catre Webfactor. Acestea sunt Plesk Panel, Virtuozzo, SiteBuilder si Small Business Panel. De mentionat este faptul ca Webfactor este singurul Platinum Parallels Partner din Romania si astfel putem sa va oferim toate produsele apartinand de acestia.
cPanel: Pagina dedicata licentierii cPanel pentru servere dedicate si virtuale. Va rugam sa retineti ca licentierea se poate face doar pe servere aflate in cadrul centrului nostru de date.
Microsoft: Webfactor este partener Microsoft incepand cu 2009, astfel incat avem posibilitatea de a licentia orice produs server-side de la Microsoft (Windows Server, MSSQL, Exchange, Office Communication Server etc) pe serverele aflate in centrul nostru de date.
R1Soft: Pagina dedicata solutiei de backup R1Soft, solutie disponibila inclusiv pe servere aflate in afara centrului nostru de date.

Asistenta: Din cadrul acestui meniu aveti acces rapid la baza de cunostiinte, puteti sa trimiteti un tichet de suport si sa va abonati la stirile Webfactor.

Autentificare Clienti: Facand click pe acest link veti fi redirectati catre contul Dumneavoastra client, unde aveti posibilitatea sa vizualizati pachetele si facturile Dumneavoastra, precum si sa vizualizati si sa trimiteti tichete de suport. Tot in cadrul acestei sectiuni aveti posibilitatea sa faceti upgrade la pachetele comandate sau sa comandati pachete noi.


Dorim ca aceste modificari sa contribuie la oferirea in continuare a unor servicii de calitate si sa va oferim o experienta placuta alaturi de Webfactor.

Va multumim si asteptam cu drag feedback din partea Dumneavoastra. Puteti face acest lucru fie prin intermediul formularului de contact, fie pe Twitter (http://twitter.com/wbfro), fie Facebook (http://www.facebook.com/webfactor) sau prin intermediul blogului Webfactor (http://blog.webfactor.ro)

Cu stima,
Echipa Webfactor Inapoi

Help Desk Software By Kayako SupportSuite v3.60.04

Powered by WHMCompleteSolution

Navigare rapidă

Limba: