Pasul 2
Opțiuni de domeniu
Pasul 3
Configurare

Categorii:

Alege moneda:
GlobeFreeSSL - Certificatul Globe Free SSL este un certificat pe 128/256 biti destinat securizarii siteurilor web, dar si retelelor intranet si extranet. Prezentand incredere pentru 99.3% din utilizatorii de internet, Globe Free SSL este solutia perfecta pentru testarea functionalitatii unui certificat SSL.
Certificatul Globe Free SSL nu ofera garantie!
Perioada de testare de 30 de zile!

GRATIS!
Comodo Domain Validation - Comodo Domain Validation este cel mai ieftin certificat SSL, rapid si de inalta calitate. Este un certificat pe 256-biti si are o compatibilitate inalta cu browserele. Este usor si rapid de instalat, devenind functional in doar trei minute. Valabil pentru un singur domeniu (inclusiv www).

Globe Standard SSL - Globe Standard SSL – Certificate cu encriptie de 128 biti pentru site-uri cu volum mic de tranzactii online

Comodo Wildcard Certificate - Unul din cele mai eficiente produse din industria certificatelor este Comodo Wildcard Certificate. Este un certificat pe 256 biti, creat pentru criptarea siteurilor cu volum redus de tranzactii online. Valabil pentru orice subdomeniu *.domeniu.
Fiecare certificat vine cu un numar nelimitat de licente pentru servere inclus in pret – insemnand ca sunteti liberi sa il instalati pe cate servere fizice doriti.


Globe Standard Wildcard SSL - Globe Standard Wildcard SSL – Certificate cu encriptie de 128 biti pentru domeniul si subdomeniile unui site cu volum mic de tranzactii

GlobeSSL EV SSL - Green Bar - Certificat SSL cu Validare Extinsa.Acesta este un certificat SSL cu validare extinsa care ofera incredere clientilor dvs. Bara pentru adrese se va schimba in culoarea verde aratand ca siteul dvs este sigur. Acesta este cel mai ieftin certificat SSL EV care va ofera bara de adrese verde. Promotia se aplica o singura data per domeniu certificat si are valabilitate 1an.

Globe Standard Multi Domain SSL - Certificatul SSL Multi Domain va permite securizarea unui numar de minim 3, maxim 213 domenii si subdomenii. Asta inseamna ca nu trebuie sa instalati mai multe certificate, lucrurile fiind mai simple in acest fel.
Certificatul SSL Multi Domain este perfect pentru companii care au multe nume de domenii pe acelasi server. Veti putea oferi incredere si siguranta clientilor, fara costuri mari. Fiecare certificat SSL Multi Domain va avea 3 domenii si vor putea fi adaugate inca 210, la pret redus. In acest fel, administrarea certificatului va fi mai usoara decat cumpararea mai multor certificate.


Globe unified Communications SSL - Globe Unified Communications SSL – Certificate pentru servere Microsoft Exchange 2007 sau Office Communications Server 2007
Minim 3 domenii (incluse).


Secure Transaction Această comandă este procesată într-un mediu securizat, pentru a preveni orice fraude.
Adresa dumneavoastră IP (54.80.82.9) a fost înregistrată.